Eerste elftal Noordwijk niet opgewassen tegen Ajax A1

GVVV - Noordwijk (VI Images)
GVVV - Noordwijk (VI Images)
REGIO - Noordwijk heeft deze week de oefenwedstrijd tegen Ajax A1 met 3-1 verloren. Ajax boog een 1-1 ruststand om in een zege. Thom Wijnalda scoorde het Noordwijkse doelpunt.
Katwijk won zijn laatste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen met 4-3 door doelpunten van Joost Leonard (2x), Donny van Oijen en Romano de Jonge. Rijnsburgse Boys was met 6-0 te sterk voor FC Boshuizen: Quincy van de Leuv (2x), Resham Sardar, Marvin Wijks, Kevin Winter en Javier Martina. Scheveningen-Quick eindigde in 1-1. Nick Brouwer scoorde namens de Scheveningers. FC Lisse won met 3-1 (Jeroen Dedel, Thierry Monteney en Tristan Buchinhoren) van FC Rijnvogels.
Aanstaande zaterdag worden de laatste oefenwedstrijden voor het begin van de competitie afgewerkt. FC Lisse speelt thuis tegen ODIN ’59. Noordwijk stuit op RVVH en Rijnsburgse Boys ontvangt ADO ’20. Scheveningen-Montfoort en Ter Leede-Alphense Boys staan ook op het programma. Katwijk oefent niet meer. De ploeg van Cees Bruinink speelt om 17.00 uur de supercup-wedstrijd tegen De Treffers.