Doodrijder Donnie Rog accepteert straf en gaat niet in beroep

Donnie Rog
Donnie Rog
DEN HAAG - De Bulgaar die de 13-jarige Donnie Rog vorig jaar doodreed op de Van Boetzelaerlaan in Scheveningen gaat niet in hoger beroep tegen zijn straf. Dat zegt zijn advocate.
De man wil de zaak afsluiten en accepteert daarom zijn straf. Hij moet 9 maanden de cel in, waarvan 2 voorwaardelijk en hij is 4 jaar zijn rijbewijs kwijt.
Ook het Openbaar Ministerie gaat niet in hoger beroep, werd donderdag bekend. De ouders van Donnie zijn blij dat de zaak nu definitief wordt gesloten. 'Het is goed zo', zei de moeder van Donnie.
Noot van de redactie: Beste lezer van omroepwest.nl, hoewel wij de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel hebben staan, heeft de redactie besloten de reactiemogelijkheid bij dit bericht te sluiten. We begrijpen dat deze zaak erg gevoelig ligt en veel emoties met zich meebrengt, maar constateren tegelijkertijd dat de discussie geregeld zo hoog oploopt dat onze huisregels worden overtreden.  Mede in overleg met de ouders van Donnie Rog is daarom dit besluit genomen. Wij hopen dat je dit kunt respecteren.