Zomersafari: Sander en Karen zoeken een Delftse studentenkamer

WASSENAAR - Omroep West-verslaggevers Sander en Karen testen deze week de gastvrijheid van regio Haaglanden. Een luxe overnachting was het doel, maar dat ging niet van zijn leien dakje. Ze gingen naar de straat met de duurste huizen van Nederland, maar sliepen uiteindelijk in een tentje.
Sander en Karen zijn zonder geld op stap gegaan en moeten de hele week leven van wat de bewoners in de regio Haaglanden hen gunnen. Gisteravond vertrokken de twee verslaggevers. 'We wilden het luxe aanpakken en belden daarom aan bij mensen die wel wat kunnen missen. We zijn terecht gekomen bij de Konijnenlaan in Wassenaar, waar alleen maar grote en dure huizen staan. Maar niemand deed de deur voor ons open.'
Uiteindelijk sliepen Sander en Karen dan maar in een tentje op camping Duinrell. Daar leerden ze elkaar al goed kennen. Karen blijkt in haar slaap te praten en Sander Knura kreeg al de bijnaam Knora, omdat hij knort in zijn slaap.

Delftse studentenkamer

Vandaag gaan Sander en Karen naar Delft om te kijken hoe gastvrij de studenten zijn die meedoen met de OWee introductieweek. Ze zijn daarom op zoek naar een gezellige studentenkamer om vannacht in te slapen. Heb je een slaapplek in de aanbieding? Mail dan naar zomersafari@omroepwest.nl.