Zomersafari: 'Als ik jullie niet binnenlaat krijg ik ruzie met mijn vrouw'

KATWIJK - Marjolein en Rob wilden voor hun eerste nacht in de Duin en Bollenstreek graag op het strand slapen. Het ideale strandhuisje was gevonden, maar helaas… er kon niet gelogeerd worden. Om de wonden te verzachten kregen de verslaggevers nog wel een cocktail.
De Zomersafari doet zijn naam eer aan, het is prachtig weer in Katwijk. En dat betekent natuurlijk gezelligheid op het strand. Maar waar zijn die kleine houten huisjes eigenlijk voor? Marjolein vroeg het aan de echte Kattekers en kreeg tijdens haar zoektocht ook nog een wat te drinken aangeboden.
Wat een geluk hebben Rob en Marjolein, maar een slaapplek was nog niet geregeld. Terug naar De Schuur waar de man des huizes ze een slaapplek aanbood, want ‘ik wil geen ruzie met mijn vrouw’. De eerste nacht slapen in Katwijk is gelukt. Waar de Zomersafari-verslaggevers morgen zullen slapen zie je woensdag vanaf 17.30 in TV West Vandaag.
Wil je nou niets missen van de Zomersafari-avonturen? Volg Rob en Marjolein van minuut tot minuut via het blog. Heb je een tip voor de safari-avonturiers? Mail dan naar zomersafari@omroepwest.nl