West Zomersafari: Hoogtepunten van de afgelopen zes weken

REGIO - Zes weken lang zijn de verslaggevers van Omroep West de regio doorgetrokken. Zonder geld op zak moesten zij testen hoe gastvrij de regio is. De conclusie van alle verslaggevers is: Onze regio is ZEER gastvrij. Van een kopje koffie in Lisse tot een nachtje slapen in een hooiberg op Kaageiland, bijna overal werden ze gastvrij ontvangen.
Elke ochtend werden de verslaggevers op een andere plek wakker en moesten zij op zoek naar een ontbijtje. Zo mochten Sander en Karen na een ochtend hard werken op de visafslag daar ontbijten. Marjolein en Rob kregen een broodje van de boswachter, nadat zij wakker werden in hun tentje in de duinen.

Dagactiviteiten

Overdag hebben de verslaggevers zich totaal niet verveeld. Anita en Annelies lieten zich rondvaren over de Kaag. Jade en Anita waren live bij de geboorte van een kalfje. Sander en Karen feesten mee met de nieuwe studenten in Delft. De brandweer in Haastrecht kreeg er voor een dag twee nieuwe dames bij: Marjolein en Jade.

Overnachten

De inwoners van Zuid-Holland stellen ook gastvrij hun deur open om de verslaggevers een slaapplekje te geven. De avonturiers mochten slapen in een chique hotel, zolderkamer, schoonheidssalon, tomatenkas en een maïsveld. Alleen slapen in het decor van Soldaat van Oranje werd helaas geweigerd. In Den Hoorn waren er geen bedjes voor Anita en Jade over, een van de inwoners had wel een gouden tip voor het duo ‘Slapen onder een brug’.
Wil je nog terug zien wat de verslaggevers allemaal hebben beleefd de afgelopen zes weken? Kijk hieronder naar de foto's en daaronder een videoreportage met een aantal hoogtepunten.