West Zomersafari: ‘Verboden toegang’

REGIO - DUIN- EN BOLLENSTREEK – Verboden toegang, het bord in de tuin van de Boerderij waar Rob en Marjolein tegen aanrijden, belooft niet veel goeds. Maar het duo wordt hartelijk ontvangen door de antikraakbewoner die wel een bedje voor ze over heeft.
Marjolein en Rob zijn beland in het hoofdkwartier van de Duitse Infanterie tijdens de Tweede Wereldoorlog, daar zat het leger dat te voet ging. De boerderij ligt vlakbij vliegveld Valkenburg, en onder de grond is een heel gangenstelsel met bunkers te vinden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog lag de boerderij ook tussen de bollenvelden, daardoor leek het alsof het een gewone bewoonde boerderij was.

Laatste dag

De volgende dag stappen Rob en Marjolein weer fris in de auto. 'Het is onze allerlaatste dag, wat gaan we doen?’, aldus Marjolein. Ze rijden in noordelijke richting, komen onderweg nog bollenschuren tegen, maar stoppen in Lisse.
Een zelfgemaakte pizza gaat er wel in na een dagje toeren. Rob krijgt pizzabakles van de beroemdste pizzabakker van Lisse, Mick. Emotioneel proosten Rob en Marjolein op de laatste avond van de West Zomersafari.
De West Zomersafari zit erop voor deze zomer! Wil je alle hoogtepunten nog even terug zien? Klik dan hier.