Isabelle fixt 't voor het eerst

DEN HAAG - Isabelle Brinkman heeft haar eerste zaak tot een goed einde gebracht. Maandag hielp zij in de allereerste uitzending van het nieuwe Radio West programma 'Isabelle Fixt het wel' Amanda uit Den Haag met een logistiek probleem.
Amanda is op 20 september jarig. In plaats van iedereen bij haar thuis uit te nodigen voor een stuk taart, pakt ze het groter aan. Ze viert haar verjaardag in Ahoy tijdens het concert Night of the Stars waar onder anderen Edwin Evers en Frank Boeijen optreden. Hoewel er dertig man komen, zag het er naar uit dat haar beste vriendin Josee niet van de partij kon zijn.

Rustig kolfplekje

Josee is in april bevallen en wil de eerste zes maanden borstvoeding geven aan haar zoontje. Wanneer zij niet in de buurt van haar baby is, kolft ze om de zoveel uur. Hier moet je wel een rustig plekje voor hebben en dat lijkt te ontbreken in Ahoy. Josee kan daarom niet mee naar de verjaardag van haar beste vriendin. Amanda is hier kapot van en schakelt Isabelle in.
Isabelle is oplossingsgericht en weet via de organisatie van Night of the Stars een prachtige kolfruimte te regelen: een lege artiestenruimte backstage. Daarnaast belooft Daan van NRG Productions ook nog dat Amanda en Josee vier extra vrienden mee mogen nemen!
Amanda en Josee zijn dolblij. Kan Isabelle jou ergens mee helpen? Mail dan naar isabelle@omroepwest.nl. Ben je benieuwd wat Isabelle dinsdag voor elkaar probeert te krijgen? Luister dan van 14.00 uur tot 16.00 uur naar Isabelle Fixt het wel op 89.3 fm.