Topklasse: Koploper Scheveningen tegen kampioen Katwijk

Scheveningen - HHC Hardenberg (VI Images)
Scheveningen - HHC Hardenberg (VI Images)
REGIO - In de topklasse van de zaterdagamateurs staat dit weekend weer een aantal topwedstrijden op het programma. Zo komt het nog ongeslagen Scheveningen op eigen veld uit tegen regerend kampioen Katwijk, die vorig weekend op eigen veld verrassend verloor van promovendus Excelsior Maassluis.
Op sportpark De Middelmors in Rijnsburg wordt de klassieker tussen Rijnsburgse Boys en IJsselmeervogels gespeeld. Beide ploegen hebben dit seizoen nog niet gewonnen.
Datzelfde geldt voor Noordwijk. De ploeg van Robbert de Ruiter kent een slechte competitiestart. De Noordwijkers leden twee grote nederlagen, 1-4 thuis tegen GVVV en vorige week 7-2 uit tegen Excelsior ’31. Noordwijk neemt het deze speelronde op eigen veld op tegen Kozakken Boys. De ploeg uit Werkendam is net als Scheveningen nog ongeslagen.

Lastige uitwedstrijd voor Lisse

FC Lisse, dat na twee gelijke spelen nog wacht op de eerste overwinning, heeft een lastige uitwedstrijd tegen Barendrecht voor de boeg.
Debutant Ter Leede uit Sassenheim, die nog puntloos is, ontvangt thuis kampioenskandidaat GVVV uit Veenendaal.
De wedstrijden in de Zaterdag Topklasse zijn zaterdag tussen 14.00 en 18.00 uur te volgen bij Radio West Sport. Beelden van de wedstrijden zijn vanaf 20.30 uur te zien bij TV West Sport. Ook is alles over de wedstrijden terug te vinden op omroepwest.nl.