Slechtste competitiestart Rijnsburgse Boys in jaren

KATWIJK - Het komt niet vaak voor dat Rijnsburgse Boys uit de eerste drie wedstrijden van het seizoen slechts één punt behaalt. Maar cijfers liegen niet. Rijnsburgse Boys verloor zaterdag met 3-4 van IJsselmeervogels.
Het was smullen voor het publiek op de Middelmors. De toeschouwers zagen Mark van den Boogaart 1-0 maken, waarna Selmo Kurbegovic (ex-ARC) en Achmed Ahahaoui (strafschop) de gezichten in Rijnsburg op onweer zetten. Van den Boogaart  en Ahahaoui maakten het spektakel compleet door de ruststand naar 2-3 te tillen.
Die stand bleef op het scorebord staan totdat oud-Katwijker Marc Langeveld in de 89e minuut 2-4 scoorde. Toen Kevin Winter in blessuretijd de aansluitingstreffer maakte, gloorde er tevergeefs hoop bij de fans van Rijnsburgse Boys. De ploeg van trainer Niek Oosterlee staat op de dertiende plaats in de topklasse.
Scoreverloop Rijnsburgse Boys-IJsselmeervogels 3-4 (2-3): 1-0 Mark van den Boogaart, 1-1 Selmo Kurbegovic, 1-2 Achmed Ahahaoui, 2-2 Mark van den Boogaart, 2-3 Achmed Ahahaoui, 2-4 Marc Langeveld, 3-4 Kevin Winter