Bollenstreekderby moet Noordwijk eerste punten brengen

Noordwijk-Kozakken Boys - Bob Hoogkamer
Noordwijk-Kozakken Boys - Bob Hoogkamer
REGIO - In de zaterdagtopklasse wordt 14 september de bollenstreek derby tussen FC Lisse en Noordwijk gespeeld.
Noordwijk wacht nog steeds op de eerste overwinning.  De eerste drie wedstrijden werden kansloos verloren. Opvallend is dat de ploeg van Robbert De Ruiter al 14 tegengoals heeft moeten incasseren.
FC Lisse staat na drie speeldagen iets hoger, maar wacht ook nog op de eerste overwining.  De ploeg van trainer Misha Salden speelde in de eerste wedstrijden twee keer gelijk. De Lissenaren staan daardoor momenteel op de twaalfde plaats met twee punten. In Noordwijk put men hoop uit de cijfers van het seizoen waar Noordwijk in de Topklasse uitkwam. In de Topklasse verloor Noordwijk namelijk nog nooit van FC Lisse.

Verrassende koploper Scheveningen wacht taaie tegenstander

Scheveningen is tot ieders verrassing na drie wedstrijden de koploper in de Topklasse. De ploeg van trainer John Blok heeft de maximale score van negen punten uit drie wedstrijden.
Zaterdag gaat Scheveningen op bezoek  bij Capelle.  De mannen van John Blok blaken van het zelfvertrouwen, zeker na de winstpartijen tegen Spakenburg en Katwijk.
Tegenstander Capelle is net als Scheveningen nog ongeslagen. Trainer Theo de Boon kan met twee gewonnen wedstrijden en een gelijkspel terug kijken op een goede competitiestart.

Katwijk op zoek naar de juiste vorm

Bij de regerend kampioen Katwijk wil het nog niet echt lekker lopen. De ploeg van trainer Cees Bruinink heeft de laatste twee wedstrijden verloren van Excelsior Maassluis en Scheveningen. De Oranjehemden zijn dus zaterdag tegen Spakenburg gebrand op een overwinning.
Maar bij de Blauwen getraind door Johan de Kock  zal de druk het grootst zijn. Spakenburg is namelijk na drie wedstrijden nog puntloos. Dus kan Katwijk er verzekerd van zijn dat de tegenstander op De Krom er alles aan zal doen om te winnen tegen de regerend topklassekampioen.
De wedstrijden in de Topklasse zijn zaterdagmiddag vanaf 14.00 uur live te volgen via Radio West Sport. Beelden van de duels zijn zaterdagavond vanaf 20.25 uur te zien in TV West Sport.