Vrijdag de dertiende zit erop, pech gehad?

Zwarte kat, vrijdag de dertiende, pech
Zwarte kat, vrijdag de dertiende, pech
REGIO - Gelukkig, vrijdag de dertiende zit erop. Sommige kijkers van Omroep West hadden inderdaad veel pech vandaag. Anderen hebben er niets van gemerkt.
Daniela Love had wel erg veel pech, zeker gezien haar naam. Haar vriend is bij haar weggegaan, meldt ze ons op Facebook. Ook Rachel Blok had geen geluk, haar telefoon was geblokkeerd. En Tom Kaptein zei: 'Ben met het verkeerde been uit bed gestapt. Daardoor maar weer gaan liggen en wacht nu nog steeds op wat er in bed fout kan gaan.' Of er uiteindelijk iets is misgegaan, is onbekend.
Ellydebellie Gezellie gelooft dat zij meestal juist geluk heeft op vrijdag de dertiende. En ook bij Manu Jillian Valentine ging het vandaag goed: 'Op Rijswijk net voor alle trammelant voorbij gegaan met de trein. Maar bij het onkruid weghalen naast het gebouw van mijn werk had ik een kleine aanvaring met brandnetel.' Voor Anita Koet-Pijl was het een spannende dag, ze moest afrijden. Maar ook al was het vrijdag de dertiende: 'Ben geslaagd voor mijn rijbewijs!!!!!'