Ernstige verkeershinder in Leidschendam in oktober

Asfalt
Asfalt
LEIDSCHENDAM-VOORBURG - Automobilisten moeten vanaf 30 september rekening houden met ernstige verkeershinder op en rond de Veursestraatweg in Leidschendam. Tot begin november gaat de gemeente het wegdek tussen de Boslaan en de grens van de bebouwde kom ingrijpend herinrichten.
Lokaal bestemmingsverkeer en streekbussen worden met behulp van verkeersregelaars en verkeerslichten over het werkterrein geleid. Doorgaand verkeer wordt aangeraden de Veursestraatweg te vermijden en om te rijden via de Papeweg in Voorschoten, de Rijksstraatweg (N44) in Wassenaar en de N14.
De aannemer zal ook 's nachts werken, maar volgens de gemeente zal de geluidsoverlast meevallen. Ook wordt de Veursestraatweg twee keer 's nachts volledig afgesloten.

Kwadrant

Van 7 tot en met 12 oktober worden ook de wegen in het Kwadrant in Leidschendam opnieuw geasfalteerd. Het gaat om delen van de Oude Trambaan, J.S. Bachlaan, Koningin Julianaweg en Voorburgseweg.
De werkzaamheden gaan 24 uur per dag door en er zijn ook tijdelijke afsluitingen.
Doorgaand verkeer wordt vooral tijdens afsluitingen aangeraden om te rijden via de N14. Voor fietsers is er een aparte omleidingsroute.