(FOTOSERIE)TV West-presentatrice Nicolette Krul debuteert als cheerleader van ADO Den Haag

DEN HAAG - Tijdens de wedstrijd ADO Den Haag-NEC van zaterdagavond kan het niemand in het Kyocera stadion zijn ontgaan dat TV West met het nieuwe programma De Grote ADO Show de aandacht wil trekken van elke ADO Den Haag fan.
Voor de wedstrijd danste presentatrice Nicolette Krul op het veelbesproken veld van het stadion met de groen-gele cheerleaders alsof ze nooit anders had gedaan. In de aflevering van De Grote ADO Show van vrijdag 20 september zagen we haar al met vallen en opstaan oefenen met de cheerleaders, maar op het veld bleek ze een waar natuurtalent.
Tijdens de rust interviewde Nathalie Nuiten, perswoordvoerder bij ADO Den Haag, Nicolette over het nieuwe programma op TV West. Hierna schopte Nicolette een aantal ballen het publiek in. De fans die de ballen vingen worden binnenkort bij Omroep West verwacht voor een VIP ontvangst.
Op vrijdag 27 september is vanaf 18.00 uur een verslag te zien van wat Nicolette allemaal meemaakte in het stadion. Heb je eerdere afleveringen gemist? Kijk ze hier terug
Foto's: Laurens Lindhout-Orange Pictures/VI Images