Twee bewoners woningoverval in ’s-Gravenzande gewond

Woningoverval 's-Gravenzande
Woningoverval 's-Gravenzande
REGIO - ’S-GRAVENZANDE - Bij de woningoverval aan de Merellaan in ’s-Gravenzande donderdagochtend zijn de twee bewoners gewond geraakt. Zij zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.
De overvallers, gekleed in een politie-uniform, belden rond 8.35 uur aan bij de woning. Toen de 63-jarige bewoonster opendeed stormden de mannen naar binnen.
De slachtoffers, de vrouw en haar 65-jarige man, werden bedreigd door de verdachten. Ze eisten geld en persoonlijke spullen van hen.
Omdat dit niet snel genoeg ging, mishandelden de verdachten de twee slachtoffers. Het is nog onbekend of er bij deze overval gebruik is gemaakt van wapens.
Getuigen gezocht
De politie is nog steeds op zoek naar de verdachten van een brute woningoverval aan de Merellaan in ’s-Gravenzande. De drie mannen waren gekleed in politie-uniform.
Een van de verdachten was een negroïde man met een zeer fors postuur. Hij had een stoppelbaardje van vermoedelijk enkele dagen oud. Een andere verdachte heeft een blanke huidskleur en de derde verdachte een licht getinte huidskleur. De mannen zijn in een kleine auto gevlucht.
Mensen die tussen 08.15 uur en 08.50 uur iets verdachts hebben gezien aan de Merellaan, worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Dat kan ook anoniem via 0800-7000.