Leidens Ontzet bij Omroep West

Leidens Ontzet
Leidens Ontzet
LEIDEN - Van reveille tot kermis, Omroep West volgt Leidens Ontzet op 3 oktober op de voet. Onze reporters brengen de hele dag verslag uit van de festiviteiten. Via de Omroep West-site en de app is ook een levendige liveblog te volgen met onder meer tweets en foto's.
Op Radio West zijn tussen 6.00 en 19.00 uur rechtstreekse reportages te horen. Verslaggeefster Mariët Overdiep vaart onder meer met een bootje door de Leidse grachten. In het kijk- en luisterprogramma van Debby en haar Mannen zijn ook beelden te zien.
TV West Nieuws zendt om 7.00, 8.00 en 9.00 uur beelden uit van het spektakel. Een samenvatting van de dag is 's avonds te zien in TV West Vandaag, vanaf 17.30 uur.

Van der Stel op pad

Joost van der Stel trekt voor de zevende keer op rij erop uit met zijn cameraman om Leidens Ontzet vast te leggen. Hij bezoekt zowel de traditionele als hedendaagse onderdelen van het Leidse feest: de grote hutspotmaaltijd, de taptoe en het polsstokspringen.
Het resultaat is zondag 6 oktober vanaf 18.00 uur te zien in een speciale uitzending van West op Zondag. De special wordt daarna elk uur herhaald.
Meer informatie over Omroep West tijdens Leidens Ontzet is hier te vinden.