Daders overval Merellaan 's-Gravenzande nog niet gepakt

'S-GRAVENZANDE - Opsporingsprogramma's Team West en Opsporing Verzocht besteden dinsdag aandacht aan de gewelddadige woningoverval vorige week aan de Merellaan in 's-Gravenzande. Drie mannen in politie-uniform mishandelden de bewoners. De daders zijn nog niet gepakt.
De drie mannen belden donderdag kort na 8.00 uur aan. Toen de bewoonster (63) opendeed, stormden ze naar binnen. De vrouw en haar man (65) werden door de overvallers bedreigd. Ze wilden geld en persoonlijke spullen hebben. Omdat het ze niet snel genoeg ging, werden de man en vrouw mishandeld. Of daarbij wapens zijn gebruikt is onbekend, wel moest het echtpaar voor controle naar het ziekenhuis.
De politie is nog steeds op zoek naar getuigen en doet daarom dinsdag een oproep in de opsporingsprogramma's. Een van de verdachten is een zeer stevige negroïde man. Hij had een stoppelbaardje. De andere verdachten zijn blank en lichtgetint. Alle drie droegen ze een politie-uniform. Ze zijn er in een kleine zwarte BMW vandoor gegaan.
Mensen die iets verdachts hebben gezien aan de Merellaan, kunnen contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het kan ook anoniem via 0800-7000.