Acteur Peter Tuinman te gast bij WestBusiness presenteert: FRITS!

DEN HAAG - Acteur Peter Tuinman, Kyocera-directeur Etienne Hendriks en uitgever Sander Pardon zijn zondag te gast in WestBusiness presenteert: FRITS!
Peter Tuinman is sinds deze maand te zien als rechercheur De Cock (met c-o-c-k) in de toneelversie van Baantjer. Hij heeft ruime ervaring met het spelen van politiemannen, want eind jaren negentig was hij drie jaar te zien als hoofdinspecteur Talsma in de Varaserie Unit 13. Peter Tuinman is een Fries, maar de liefde bracht hem ooit naar Den Haag.
Etienne Hendriks is directeur van multinational Kyocera en ADO-fan. Als klein jongetje was hij al supporter van de club waarbij hij nu zo nauw betrokken is. Kyocera verkoopt printers, maar probeert bedrijven er ook van te overtuigen dat de printkosten gereduceerd kunnen worden. Het bedrijf werkt hard aan een groen imago.

LEVEN

Sander Pardon is uitgever van het gratis tijdschrift LEVEN. Acht jaar brengt hij de glossy al uit, zonder dat er een cent voor hoeft te worden betaald. Opmerkelijk, omdat het ook in de tijdschriftenbranche slecht gaat. Iedere editie van LEVEN is volgens Pardon dan ook een kwestie van twee maanden bellen, mailen, rijden en vloeken.
Een groep Haagse ondernemers blaast een bijzonder spijkerbroekenmerk nieuw leven in. De FREEBALLERS. Een speciale spijkerbroek die het mannelijke zaakje de ruimte geeft. De broek die veel speelruimte biedt waar de man dat graag heeft.

Ondernemersgala

Verslaggever Sam is deze week bij de kick off van het Ondernemersgala 2014. Hij zoekt het antwoord op de vraag ‘gedrukt of digitaal’. Hij heeft een krant, een glossy en een IPad bij zich en vraagt de ondernemers waar hun voorkeur naar uitgaat.
WestBusiness presenteert: FRITS! is zondag om 10.00 uur te zien op TV West. Het programma wordt vanaf 12.00 uur ieder uur herhaald.