ADO-stadion mikpunt van spot op social media

DEN HAAG - Het voetbalveld van ADO Den Haag lijkt te zijn geruïneerd door 'grootschalige wietteelt'. Op social media gaat een afbeelding rond waarop de maker de problemen bij de Haagse club op een ludieke manier onder de aandacht wil brengen.
Op de foto is te zien dat er op 2 oktober het veld sleuven zijn gemaakt waarin zogenaamd zaadjes zijn geplant. Drie dagen later zou al deels te zien zijn wat er uit de zanderige gedeelten groeit. Uiteindelijk moet het stadion op 26 oktober vol met wiet komen te staan. Een waar paradijs voor handelaren.
ADO Den Haag kampt al een tijdje met problemen in het stadion. De wedstrijd tegen Vitesse werd twee weken geleden afgelast vanwege de dramatische staat van het veld. Ook het duel tegen sc Heerenveen van zaterdagavond kan niet doorgaan.

Kunstgras

De gemeente Den Haag liet vrijdagavond weten dat er vanaf volgende week kunstgras wordt aangelegd in het Kyocera Stadion. De werkzaamheden gaan ongeveer twee weken duren. Er was eerder al besloten om voor het voetbalseizoen 2014-2015 over te stappen op kunstgras.