Verliezend Quick Boys ziet achterstand oplopen

Quick Boys.vdPlas VI IMAGES
Quick Boys.vdPlas VI IMAGES
REGIO - Quick Boys heeft zaterdag de topper in de Hoofdklasse A tegen DOVO met 3-1 verloren. De Katwijkers zien de achterstand op koploper DOVO oplopen tot vier punten.
Harry Zwarthoed zette Quick Boys na een half uur spelen op 0-1. Die stand konden de blauwwitten niet tot de rust vasthouden. Yannick Cornelisz scoorde 1-1. Het vonnis werd geveld door Leon Toonen met twee treffers in het laatste kwartier.
Quick Boys kreeg in de eerste helft al een rode kaart te verwerken. Milan Hoek werd na een tackle het veld uitgestuurd door scheidsechter Richard van de Rest. De leidsman drukte zijn stempel op de wedstrijd en dat leidde na afloop van de wedstrijd tot veel frustraties.

2-0 voorsprong verdwenen

Jodan Boys uit Gouda speelde in de Hoofdklasse B met 2-2 gelijk tegen ASWH. Jeroen Borsboom en Jan Willem Schep bezorgden Jodan Boys binnen twintig minuten al een 0-2 voorsprong. Paul Scheurwater en Jesper van den Bosch snoepten Jodan Boys twee punten af.
FC 's-Gravenzande verloor met 1-0 van Deltasport. Het doelpunt werd gemaakt door Jordao Pattinama. Deltasport is evenals 's-Gravenzande een degradatiekandidaat in de Hoofdklasse B. Na vier wedstrijden staan de Westlanders puntloos onderaan.