EasyHotel maakt serieus werk van aankoop de Pier

Ontwerp easyHotel voor de Pier
Ontwerp easyHotel voor de Pier
DEN HAAG - Op de Pier moet niet alleen een easyHotel komen, maar ook recreatiewoningen, koophuizen en horeca. Een groep ondernemers heeft daarvoor een plan gemaakt en is van plan een serieus bod uit te brengen op het Scheveningse icoon.
Eerder was al bekend dat easyHotel op de Pier een vestiging wil openen. Maar de franchisenemer van de hotels in de Benelux, Danzep BV, was nog op zoek naar andere partijen om dat mogelijk te maken. Die partner is nu gevonden: KonderWessels Vastgoed BV.
De twee ondernemingen willen nu samen de Pier kopen, zodat er een easyHotel, recreatie- en koopwoningen en horeca kunnen komen. De partners zitten al met de curator om de tafel om te overleggen. Voor de herontwikkeling en -inrichting van de Pier is Menno Kooistra Architects als hoofdarchitect aangetrokken.

Nieuwe Pier zet Scheveningen 'internationaal op kaart'

EasyHotel verwacht Scheveningen met een hotel op de Pier ‘internationaal op de kaart te kunnen zetten’. Het bedrijf heeft twintig vestigingen over de hele wereld en kent veel vaste bezoekers. Danzep Hotels, masterfranchisehouder voor easyHotel Benelux, heeft op dit moment drie vestigingen in Nederland: Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
KondorWessels Vastgoed, dochteronderneming van VolkerWessels, is sinds 1996 actief als zelfstandige projectontwikkelaar. KondorWessels richt zich vooral op het (her)ontwikkelen en realiseren van woningen en utiliteitsbouw.
Lees alles over de Pier in het dossier.