5000 leden voor ondernemersvereniging Hans Biesheuvel

DEN HAAG - De nieuwe ondernemersvereniging Ondernemend Nederland (ONL) van Hans Biesheuvel heeft in de eerste drie weken 5000 leden getrokken. Dat zei Biesheuvel in WestBusiness presenteert: FRITS!.
Hans Biesheuvel was tot voor kort voorzitter van MKB Nederland, maar vertrok daar voortijdig omdat hij niet blij was met de gang van zaken binnen de organisatie. Enige tijd later maakte hij bekend een eigen ondernemersbeweging te starten, ONL. Volgens Biesheuvel hebben ondernemers bij ONL, in tegenstelling tot MKB Nederland, direct invloed op de agenda van de beweging.

Streven naar 100.000 leden

Bij de lancering van ONL liet Biesheuvel weten te streven naar 100.000 leden. De eerste drie weken hebben 5000 ondernemers zich aangemeld. Biesheuvel is hier zeer tevreden over. ‘Het gaat hartstikke goed, we zijn pas drie weken bezig en er komen elke dag nieuwe aanmeldingen bij’. Biesheuvel gaat de komende maanden het land in om ondernemers te overtuigen zich bij zijn club aan te sluiten: ‘we gaan vlammen en iedereen gaat van ons horen’.