Man krijgt klappen bij beroving in Zoetermeer

Politiewagens
Politiewagens
ZOETERMEER - Een 18-jarige man is woensdagmiddag op de Van Stolberglaan in Zoetermeer door drie jongens beroofd, bedreigd en geslagen. Ook werd zijn telefoon afgepakt, maar deze kreeg het slachtoffer door een inhaalmanoeuvre terug.
De Zoetermeerder zat achterop een fiets toen hij werd tegengehouden door de jongens. Hij werd bedreigd en een onbekend bedrag en zijn telefoon werden van hem afgenomen. De jongens sloegen de man en gingen ervandoor. De jongen rende er achteraan en wist zijn telefoon terug te krijgen.

Signalement

De politie is op zoek naar de verdachten. Het gaat jongens in de leeftijd van 15 tot 17 jaar. Een van de verdachten is licht getint en mogelijk van Marokkaanse afkomst. Hij heeft een lang en dun postuur en een dikke en lange neus, met zwart kort stekeltjes haar.
Een andere verdachte heeft een donkere huidskleur en komt vermoedelijk uit Somalië. Hij heeft kort zwart haar, een klein snorretje en droeg een blauwe winterjas. Het signalement van de laatste verdachte is wat minder duidelijk. Hij is licht getint en had een jas aan met iets groens erin.