Theo Janssen weerspreekt trainer over uitspraken ADO-veld

DEN HAAG - Vitesse-speler Theo Janssen gelooft niet dat zijn knieblessure te maken heeft met het slechte veld van ADO Den Haag. Dat heeft hij aan de NOS laten weten.
Janssen scheurde onlangs zijn voorste kruisband af in het duel tegen Feyenoord. Vitesse-trainer Peter Bosz liet na de wedstrijd weten dat de blessure van Janssen wellicht door de knollentuin van ADO Den Haag kwam. 'Ik ga niet zeggen dat het zo is, maar dat zou wel zo kunnen zijn’, aldus Bosz. Janssen heeft een andere mening. ‘Daar geloof ik niet zo in’, laat de voetballer desgevraagd weten.
De middenvelder revalideert de komende zes tot negen maanden en is daardoor niet inzetbaar. Recentelijk liet hij weten dat hij nog geen afscheid neemt van het profvoetbal. ‘Dit is voor mij niet de manier om te stoppen. Ik ga gewoon nog een jaartje langer door’, aldus Janssen.
Problemen met grasmat
De grasmat in het Kyocera Station maakt plaats voor kunstgras, nadat er herhaaldelijk problemen waren met de in de zomer gelegde mat. De wedstrijd tegen Vitesse werd begin oktober afgelast vanwege de dramatische staat van het veld. Ook het duel tegen sc Heerenveen kon niet doorgaan.