John van Zweden vertelt over biografie in WestBusiness presenteert: FRITS!

John van Zweden, ADO
John van Zweden, ADO © Richard Mulder
DEN HAAG - De Haagse John van Zweden vertelt komende zondag in WestBusiness presenteert: FRITS! over zijn biografie die volgende week verschijnt. Het boek ‘Behangkoning in de Premier League’ gaat over de avonturen van Van Zweden als mede-eigenaar van de Britse voetbalclub Swansea City.
John van Zweden werd in 2002 eigenaar van de toen noodlijdende club, die speelde in de onderste regionen van het Britste betaalde voetbal speelde. Inmiddels speelt Swansea City in de Premier League en gaat het de club financieel voor de wind.

Frank Vogel en Marieke Bolle

Naast John van Zweden zijn aanstaande zondag ook ondernemer Frank Vogel en politicus Marieke Bolle te gast. Frank Vogel is eigenaar van het Haagse Residence Haganum, een luxe zorghotel. Daarnaast is deze succesvolle zakenman eigenaar van de All-In Group, een onderneming met activiteiten in onder meer vastgoed, horeca en de beautybranche. Marieke Bolle is een van de vier kandidaten voor het lijsttrekkerschap PvdA. Met Frits praat Bolle over haar campagne. 

Uitzendtijd

WestBusiness presenteert: FRITS! is elke zondag vanaf 10.00 uur te zien op TV West. Het programma wordt elk uur herhaald tot 16.00 uur. Maandagavond om 22.30 uur is de uitzending nog een keer te zien.