De Keuken Van Waarden-Azië in Den Haag per direct gesloten

DEN HAAG - De Keuken van Waarden-Azië in Den Haag van topkok Paul van Waarden is per direct gesloten. Het restaurant aan de Stadhouderslaan trekt te weinig klanten en daarom heeft de investeerder besloten om ermee te stoppen. Dat meldt woordvoerder van het restaurant Rob Leusink.

Van Waarden maakte vorig jaar samen met investeerder Henk Au en rondreis door China. ‘Ze kwamen met veel mooie en lekkere ideeën terug, zegt Leusink. ‘Achteraf blijkt dat de ambitie te hoog was. Ondanks de kwaliteit van Paul van Waarden en alle goede recensies bleef de bezetting iedere avond achter.’

De sluiting van De Keuken Van Waarden-Azië heeft geen gevolgen voor het andere restaurant van Paul van Waarden: restaurant At Sea op Scheveningen. Dat restaurant maakte in april een doorstart met steun van hun gasten, huisbaas, leveranciers en het keukenteam onder leiding van chef Stephan Nijst.

Restaurant in Rijswijk dicht

Het is de tweede keer binnen een jaar dat Van Waarden één van zijn bedrijven moet sluiten. In maart ging het naar hem vernoemde restaurant in Rijswijk dicht, dat kwam toen onder meer door de economische crisis. 

Deel dit artikel: