Ex-PVV'er Paul ter Linden in WestBusiness presenteert: FRITS!

DEN HAAG - Ex-PVV’er Paul ter Linden vertelt zondag in WestBusiness presenteert: FRITS! over de roerige tijd sinds zijn vertrek uit de Haagse PVV-fractie. Ook festivalorganisatoren Alexander Mouret, van Leiden International Film Festival, en Luuk Wessels van We Are The Hague schuiven aan.
Paul ter Linden stapte begin oktober op als raadslid van de Haagse PVV. In een brief haalde hij daarna hard uit naar PVV-voorman Geert Wilders. Volgens hem koopt de PVV kiezers met valse beloftes en doet de partij niets om die beloftes waar te maken. Ook zou er een verziekte sfeer zijn in de fractie.

Luuk Wessels en Alexander Mouret

Luuk Wessels is organisator van het nieuwe Haagse festival We Are The Hague dat op zaterdag 2 november plaatsvindt. Het festival ter bevordering van de homo-emancipatie is een indoor evenement met debatten, dans, literatuur, film en feesten.
Alexander Mouret is directeur van Leiden International Film Festival. Wat in 2006 begon als een uit de hand gelopen studentengrap, is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig filmfestival met een indrukwekkend programma. De 8ste editie van het festival duurt van 1 tot 10 november.  

Uitzendtijd

WestBusiness presenteert FRITS!, met presentator Frits Huffnagel, is elke zondag vanaf 10.00 uur te zien op TV West. Het programma wordt elk uur herhaald tot 16.00 uur. Maandagavond om 22.30 uur zal de uitzending nog één keer worden uitgezonden.