Delftse zussen bedenken online vriendenboekjes

DELFT - Twee Delftse zussen hebben een moderne variant bedacht van het fenomeen vriendenboekjes. De vriendenboekjes die online in elkaar gezet worden zijn niet bedoeld voor scholieren, maar voor volwassen.

Je kent ze vast wel van vroeger vriendenboekjes waarin je vriendjes en vriendinnetjes kon vertellen over je favoriete eten, idolen en toekomstdromen. Leuk om later allemaal terug te lezen. Dat vonden ook Suzanne en Jessica van Lee, die vroeger ook druk in de weer waren met de vriendenboekjes.  Een verjaardag van oma, waarvoor een  vriendenboekje  in elkaar werd gezet, bracht ze jaren later op het idee van vriendenboekjes voor volwassenen. Inmiddels zijn ze fulltime aan de slag voor de website.

WestBusiness presenteert: FRITS!

Het item over de vriendenboekjes is zondag te zien in WestBusiness presenteert: FRITS!. Tafelgasten in deze uitzending zijn ex-PVV’er Paul ter Linden, Alexander Mouret, directeur van Leiden International Film Festival en Luuk Wessels van We Are The Hague. De uitzending start om 10.00 uur, daarna tot 16.00 uur ieder uur een herhaling.

Deel dit artikel: