Run op startbewijzen CPC Loop Den Haag

Malieveld leeggepompt na regenval
Malieveld leeggepompt na regenval
DEN HAAG - De belangstelling voor startbewijzen voor de 40ste editie van de CPC Loop Den Haag volgend jaar maart is groot. Na de opening van de inschrijving donderdagmiddag hebben zich in het eerste uur al meer duizend deelnemers ingeschreven.
De CPC Loop Den Haag vindt volgend jaar plaats op 9 maart. Organisator Mario Kadiks noemt de belangstelling ongekend. ‘Het loop storm. Op de verschillende onderdelen zijn in totaal 40.000 startbewijzen te verdelen. Zodra het maximum per afstand is bereikt, sluit de inschrijving.’
De halve marathon van de ABN AMRO CPC Loop Den Haag geldt volgend jaar als Nederlands Kampioenschap. De limiet voor het aantal lopers is 11.500. Andere onderdelen zijn de Dunea 10 km Loop (maximaal 11.500 deelnemers), de 5 km Loop (6000) en de ABN AMRO Jeugdloop over 2,5 kilometer (5500).

Scheveningse boulevard

De CPC Loop Den Haag start en eindigt bij het Malieveld. Ook bij de 40ste aflevering is de Scheveningse boulevard opgenomen in het parcours van de halve marathon. Binnenkort maakt de organisatie speciale jubileumfestiviteiten bekend.