Ex-PVV'er Paul ter Linden doet boekje open over werkwijze Geert Wilders

Geert Wilders
Geert Wilders
DEN HAAG - Opnieuw doet ex-PVV'er Paul ter Linden een boekje over de manier waarop Geert Wilders zijn partij aanstuurt. Het Haags gemeenteraadslid doet dat zondag in het programma Westbusiness presenteert: FRITS!
Paul ter Linden kondigde begin deze maand zijn vertrek aan. De samenwerking die Wilders met het oog op de Europese verkiezingen is aangegaan met het homovijandige Vlaams Belang was voor Ter Linden de druppel die de emmer deed overlopen. Het voormalige talent van de PVV voelt zich "misbruikt".
Afscheidsbrief
In zijn afscheidsbrief haalde Ter Linden ook al openlijk uit naar Wilders en de Haagse fractievoorzitter Machiel de Graaf en schreef over 'een verziekte sfeer in de fractie'. Zondag vertelt Ter Linden over de door hem verafschuwde werkwijze binnen de fractie.
Paul ter Linden is al het vierde PVV-raadslid dat uit de Haagse gemeenteraad stapt. De PVV heeft nu nog vier van de oorspronkelijk acht zetels over.
De uitzending van Westbusiness presenteert: FRITS! is zondag om 10.00 uur en dan ieder heel uur (tot 16.00 uur) te zien op TV West.