ADO-trainer Steijn aast op drie punten en bitterballetje van Dick

DEN HAAG - ADO-trainer Maurice Steijn gaat zaterdagavond op bezoek bij AZ uit Alkmaar en is uit op eerherstel. De wedstrijd wordt om 19.45 uur gespeeld.
In Alkmaar treft ADO Den Haag zaterdag de ploeg van Hagenaar Dick Advocaat. Hij nam half oktober het roer over van Gert-Jan Verbeek. Zijn naam wordt steeds vaker gekoppeld aan ADO, maar vooralsnog heeft de ‘kleine generaal’ weinig voor zijn oude club kunnen betekenen.
Wellicht kan hij zaterdag de drie punten aan ADO schenken. ‘Laat hij daar nou eens mee beginnen, dan kunnen wij elkaar morgen een dikke hand geven en dan neem ik ook nog een lekker bitterballetje van hem. Dan is dat de eerste stap die hij kan maken’, laat Steijn met een brede glimlach op zijn gezicht weten.

Leuk om Dick te ontmoeten

‘Ik vind het altijd heel leuk om Dick te ontmoeten, omdat ik bijzonder veel respect voor hem heb. Voor wat hij gepresteerd heeft, maar ook als mens’, vervolgt de Haagse oefenmeester. ‘Als ik zie hoe hij zich altijd beweegt en uitlaat over mij, dan geeft dat een fijn en warm gevoel. Ik kijk altijd uit naar ontmoetingen met hem, want die zijn bijzonder hartelijk.’
De wedstrijd tussen AZ en ADO Den Haag is zaterdagavond vanaf 19.00 uur live te volgen op 89.3 FM Radio West.