Winnen: VIP-kaarten voor sinterklaasintocht op Scheveningen

Zwarte piet
Zwarte piet
DEN HAAG - Met een kleurwedstrijd van Omroep West maken kinderen in de week van 11 tot en met 15 november elke dag kans op vier VIP-kaarten voor de intocht van Sinterklaas. De winnaars staan op zaterdag 16 november tijdens de intocht op Scheveningen vooraan in het VIP-vak.
In het kijkradioprogramma ‘Debby en haar Mannen’ maakt Debby Roukens van 11 tot en met 15 november dagelijks een winnaar bekend tussen 9.00 en 12.00 uur. Op de website van Omroep West kan de kleurplaat worden gedownload en tot en met 14 november kunnen de ingekleurde kleurplaten worden ingeleverd.
Zaterdag 16 november komt Sinterklaas aan in de haven van Scheveningen. Deze feestelijke intocht is tussen 11.00 uur en 12.00 uur rechtstreeks te zien op TV West en Den Haag TV. 
Fred Zuiderwijk neemt de presentatie op zich, maar krijgt hulp van zijn Pietenverslaggevers op de boot en kade. Sinterklaas speelt zelf natuurlijk ook een belangrijke rol in deze uitzending. Wie aanwezig is bij de intocht kan zichzelf die zaterdag nog geregeld terugzien via TV West in de herhalingen. Op 89.3 Radio West is tussen 9.00 uur en 12.00 uur de intocht natuurlijk ook LIVE te volgen.

Tweetpiet & WestgeSint

De West TweetPiet is nu al volop in de weer om Zuid-Holland in de stemming te brengen van Sinterklaas. Wie @westtweetpiet volgt op Twitter komt helemaal in de stemming voor de Sinterklaasviering en blijft nauwkeurig op de hoogte van de Sinterklaasintocht. Kinderen kunnen ook hun vragen aan Sinterklaas tweeten. De leukste vragen worden tijdens de intocht aan Sinterklaas gesteld. 
In het programma ‘TV West Vandaag', iedere werkdag vanaf 17.30 uur, reist een speciale Piet door Zuid-Holland om te kijken hoe ‘WestgeSint’ Zuid-Holland is en of de regio al klaar is voor de aankomst van Sinterklaas.

Uitzendtijden Omroep West

Zaterdag  16 november van 11.00 uur-12.00 uur:
LIVE uitzending intocht Sinterklaas op TV West en Den Haag TV vanuit de haven van Scheveningen (herhaling: op za. 16 november tot 20.00 uur en op zondag 17 november van 17.00 uur -18.00 uur)
Zaterdag 16 november van 9.00 uur-12.00 uur:
LIVE verslag in de programma’s van 89.3 Radio West.