Raadslid Zwinkels-De Jong voorgedragen als lijsttrekker CDA Westland

WESTLAND - Het bestuur van CDA Westland heeft Karin Zwinkels-de Jong voorgedragen als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. De 51-jarige Westlandse is sinds 2010 raadslid in de gemeente.
Zwinkels-de Jong, een tuindersdochter en -vrouw, is als raadslid verantwoordelijk voor de dossiers tuinbouw, onderwijs en jeugdzorg. Naast haar politieke carrière is zij al 30 jaar werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs, waarvan de laatste 20 jaar in het speciaal basisonderwijs.
Het CDA-bestuur is ervan overtuigd dat de Westlandse over de juiste kwaliteiten beschikt om de partij bij de komende verkiezingen goed te vertegenwoordigen. 'Zij is enthousiast en doet haar werk met volle inzet en betrokkenheid.' Dit ziet het CDA-bestuur terug in de vele werkbezoeken aan Westlandse bedrijven en organisaties en haar samenwerking met andere leden van de fractie en raad.

Ledenvergadering op 28 november

Zwinkels-de Jong zal tijdens de algemene ledenvergadering op 28 november worden voorgedragen als lijsttrekker. Ook zal dan de kandidatenlijst worden vastgesteld.