ADO-speler Holla staat open voor contractverlenging

DEN HAAG - ADO-speler Danny Holla heeft maandagavond in TV West Sport laten weten open te staan voor een verlenging van zijn contract. De aanvoerder ligt tot de zomer van 2014, met een optie op nog een seizoen, vast in Den Haag.
‘Ik heb van tevoren afgesproken dat ik een contract tot 2014 met een optie op nog een seizoen zou tekenen’, zegt Holla in de sportuitzending van TV West Sport. Als ADO Den Haag zijn contract wil openbreken en verlengen, dan staat hij daar niet negatief tegenover. ‘Dat zou heel goed mogelijk kunnen zijn. Als ik ergens goed zit en het naar mijn zin heb, dan vind ik dat ook heel belangrijk’, vervolgt Holla.

Tweede seizoen

De middenvelder is bezig aan zijn tweede seizoen in Den Haag. Ooit hoopt hij een keer de stap naar een ander land of grotere club te maken. ‘Tuurlijk zou ik een keer een stap hoger willen maken of naar een grotere club, maar ik ben niet het type-speler dat veel wedstrijden op de reservebank moet zitten, want daar voel ik mij niet prettig bij’, sluit de Haagse aanvoerder af.
Bekijk hieronder het gesprek met Danny Holla.