Omroep West en Den Haag FM in actie voor Filipijnen

DEN HAAG - Omroep West en Den Haag FM gaan samen geld inzamelen voor de Filipijnen in een marathonuitzending. Aanstaande maandag is er een landelijke inzamelingsactie voor de getroffenen in de Filipijnen, en ook de twee omroepen hebben de hele dag aandacht voor de grote natuurramp.
Miljoenen Filipijnen zijn slachtoffer geworden van de verwoestende tyfoon Haiyan. Complete dorpen zijn van de kaart geveegd en er zijn duizenden dodelijke slachtoffers.

Debby en haar mannen

Tijdens de actiedag proberen Omroep West en Den Haag FM zoveel mogelijk geld in te zamelen voor GIRO 555. Tussen 6.00 uur 's ochtends en 19.00 uur ’s avonds is de studio van Debby en haar Mannen het decor van de inzamelingsactie op radio, televisie en internet. In ruil voor een donatie kunnen luisteraars in de uitzending een verhaal vertellen, reclame maken voor hun bedrijf of de groetjes doen. Er zal regelmatig contact zijn met het actiecentrum in Beeld en Geluid in Hilversum.
Omroep West en Den Haag FM zijn op zoek naar alle lokale initiatieven en acties. Was jij auto’s voor GIRO 555? Of hou je een rommelmarkt in je wijk? Laat het ons weten via 555@omroepwest.nl