Instellingen

Hondenuitlaatservice in Delft raakt twee honden kwijt

pepper jack russell honden vermist

DELFT - Een hondenuitlaatservice in Delft is twee honden kwijtgeraakt. Jack Russells Nikki (6) en Pepper (5) zagen twee haasjes en renden daar achteraan. Sindsdien zijn de viervoeters spoorloos.

Het tragische verhaal komt uit de mond van Simone Nieborg. Die moet erkennen dat het bizar is dat uitgerekend een hondenuitlaatservice twee honden verspeelt.

Nikki en Pepper

Dagelijks loopt Simone met de honden van haar hondenuitlaatservice door verschillende parken in Delft.  Een grote angst tijdens die wandelingen is dat ze honden kwijtraakt. Die nachtmerrie werd een paar weken geleden werkelijkheid. Het gebeurde in het Hertekamp in Delft.

Nikki en Pepper waren niet van een klant. De twee Jack Russells zijn van Simone Nieborg zelf.

Op zoek

Vrijwel direct nadat de honden verdwenen waren gingen Simone en haar collega op zoek naar de beestjes. Ze zochten uren, maar de dieren waren nergens meer te vinden.

Tot op de dag van vandaag werden ze in geen enkel asiel binnengebracht en niemand rageerde op de oproepen op Facebook.

Nooit meer terug

Het zou heel goed kunnen dat de honden zijn verdronken of verongelukt en nooit meer terugkomen, vreest Simone. Toch denkt de hondenbezitster dat er ook een heel andere reden voor de verdwijning kan zijn. ‘Het kan zomaar dat ze zijn meegenomen door iemand. Gestolen dus.'

Hoewel er nog geen enkel spoor van de dieren is, blijft Simone Nieborg positief. ‘Ik blijf hopen dat mijn twee lieve hondjes terug komen.’