Teleurstelling en opluchting na Rijnsburgse Boys-Katwijk

RIJNSBURG/KATWIJK - Zowel de trainer van Rijnsburgse Boys als de trainer van Katwijk bleef met gemengde gevoelens achter na de Katwijkse derby. Niek Oosterlee was blij dat zijn ploeg in blessuretijd de gelijkmaker scoorde, maar baalde dat een 2-0 voorsprong uit handen werd gegeven. Cees Bruinink was euforisch over het goede spel van Katwijk, maar boos over de late gelijkmaker.
'Als je in de laatste minuut scoort moet je blij zijn met een punt', vindt Oosterlee. 'We riepen het alleen wel over onszelf af. We gingen achteruit voetballen na de 2-0.' De ontlading bij Raily Ignacio, de maker van de 3-3, was groot na afloop: 'Het is een derby dus een hele belangrijke wedstrijd. Dan is het fijn om zo te scoren.'
Bruinink: 'Ik ben ontzettend trots op mijn ploeg om wat ze hebben laten zien. We speelden heel erg goed en het is erg jammer dat we niet zijn beloond met drie punten.' Rijnsburgse Boys-Katwijk eindigde in 3-3.