Veiling voor de Filipijnen nog een week open

DEN HAAG - Omroep West en Den Haag FM hebben samen met regiogenoten veel geld in weten te zamelen voor de Filipijnen. Maandagavond stond het bedrag op bijna 20.000 euro. Er komen echter nog veel biedingen binnen op de veilingsite. Daarom sluit de veiling pas woensdag 27 november om 0.00 uur. Kijk snel waar je nog op kan bieden. De hele opbrengst gaat naar Giro 555.
Golden Earring drummer geeft drumworkshop
Fred en Cesar Zuiderwijk geven een workshop drummen voor Giro 555 voor de slachtoffers van de tyfoon op de Filipijnen. Minimale bod: 2000 euro voor twintig personen.
Pierre Wind maakt romantisch driegangenmenu
Onze eigen topkok Pierre Wind maakt tijdens de uitzending van Debby en Haar Mannen een driegangenmenu klaar voor twee personen compleet met romantische muziek. Het menu zal voor iedereen een verrassing zijn, maar één ding kunnen we wel beloven: je zal je vingers er bij aflikken. Minimum bod: 300 euro.
Kerstconference Sjaak Bral
Speciaal voor uw bedrijf of instelling houdt de Haagse cabaretier Sjaak Bral een conference tijdens bijvoorbeeld de kerst of nieuwjaarsborrel. Met zijn gevatte grappen luidt Sjaak het jaar met jouw werknemers uit of gaat hij juist het jaar 2014 in. Minimum bod: 2500 euro.
VIP arrangement voor ADO Den Haag
ADO Den Haag biedt aan: Een geheel verzorgd arrangement voor de wedstrijd ADO Den Haag – SC Heerenveen. Minimum bod: 150 euro.
FC Utrecht-shirt van Timothy Derijck
Oud-ADO-speler Timothy Derijck heeft een FC Utrecht-shirt beschikbaar gesteld voor de veiling van Omroep West. De Belgische verdediger speelde ruim tachtig wedstrijden in het shirt van ADO Den Haag. Minimum bod: 120 euro.
Voetbalschoenen ADO-spits Mike van Duinen
ADO-spits Mike van Duinen heeft een paar voetbalschoenen beschikbaar gesteld voor de veiling. Dit seizoen maakte hij al 3 doelpunten. De mooiste was tegen FC Twente toen van Duinen de winnende 3-2 maakte. Minimum bod: 110 euro.
Voetbalschoenen ADO-speler Tom Beugelsdijk
Altijd al eens willen voetballen op de schoenen van een echte ADO-speler? Dat kan! Tom Beugelsdijk, verdediger van ADO Den Haag, stelt zijn schoenen, maat 45, beschikbaar voor giro 555. Minimum bod 100 euro.
Rondje Den Haag door Fred Zuiderwijk
Fred Zuiderwijk geeft wel een heel bijzonder rondje Den Haag aan de hoogste bieder. Op een ludieke manier krijg je een privé rondleiding door het centrum van Den Haag. De stadswandeling duurt ongeveer anderhalf uur, er kunnen maximaal 10 mensen mee. Minimum bod: 750 euro.
Drukwerk-pakket
Je kunt ook bieden op het Drukwerk-pakket. Zanger Harry Slinger valt op door zijn karakteristieke rode mutsje. Dit mutsje schenkt hij aan giro 555, samen met Drukwerk’s nieuwste cd ‘Tegen beter weten in’, de single ‘schijn een lichtje op mij’ en niet onbelangrijk: een kaartje met handtekening van Harry himself! Minimum bod: 30 euro.
DJ Willem van Zuilen
Willem van Zuilen kennen we natuurlijk allemaal als de leukste sportverslaggever van de regio. Maar als jonge Willem draaide hij plaatjes in clubs en discotheken in Katwijk en Rijnsburg. Willem kan uren vertellen over deze gouden tijden, die hij als dj beleefde en hoe hij de hele dansvloer vol kreeg. Maar het is natuurlijk veel leuker om hem nog een keer in actie te zien en te horen. Minimum bod: 200 euro.
Presenteer Ik hou van Holland
Heb je altijd al het programma Ik hou van Holland willen presensteren? Vier luisteraars krijgen de mogelijkheid om onder begeleiding van presentator Rob van Hoogenhuizen een half uur het programma te presenteren, eigen plaatjes te draaien en artiesten te interviewen. Minimum bod: 100 euro per half uur.