Hagenaar shockeert Zeeuwse scholieren met seksfilmpje

Social media
Social media
DEN HAAG - Een 33-jarige Hagenaar heeft middelbare scholieren in Terneuzen via Facebook de stuipen op het lijf gejaagd met een seksfilmpje. De video met agressieve en seksuele toespelingen blijkt onderdeel te zijn van een cabaretprogramma.
De Hagenaar heeft zich vrijwillig bij de politie gemeld nadat vrienden hem hadden gewezen op alle ophef, zo liet een politiewoordvoerder woensdag weten.
Leerlingen van twee middelbare scholen in de Zeeuwse plaats kregen een vriendschapverzoek van een onbekende en als ze dat accepteerden, kregen ze het filmpje te zien.

Video was 'artistiek' project

Volgens de Hagenaar is de video bedoeld voor artistieke doeleinden. Hij deed mee aan een project, waarbij hij als onderdeel van een cabaretprogramma een psychopaat moest uitbeelden. De bedoeling was dat deze beelden binnen een besloten chatgroep zouden blijven.
Het is de man onduidelijk hoe het filmpje buiten de besloten groep terecht is gekomen. Hij is erg geschrokken van alle negatieve publiciteit en is vooral boos over het feit dat iemand dit buiten de besloten chatgroep heeft gepubliceerd. De man voelt zich in zijn goede eer en naam aangetast.