Instellingen

Den Haag zoekt knappe 'city host blondines' voor het WK hockey 2014

DEN HAAG - Niet alleen knappe blondines zijn welkom, iedere Hagenaar met een hart voor grote evenementen en het WK hockey en gevoel voor gastvrijheid kan 'city host' worden. Dat zegt Irene Hoogland van de gemeente Den Haag.

De gemeente is op zoek naar 300 'city hosts', ook wel ambassadeurs van Den Haag. ''City host' word je niet zomaar', zegt Irene Hoogland , 'je moet eerst een gastvrijheidstest doen, en dat kan in New Babylon waar een gedurende twee weken een pop-up ambassade is gevestigd.'

Een blondine die de pop-up ambassade komt binnenwandelen slaagt met vlag en wimpel voor te test. 'ik ga er zeker tijd voor vrijmaken',  zegt ze met een grote glimlach. 'Want ik vind het super leuk om Den Haag te promoten.'

Zichtbaar tijdens de evenementen

'Het leuke is dat je heel zichtbaar tijdens de evenementen aanwezig bent om bezoekers te laten zien hoe bijzonder Den Haag is. En je kunt ook alle hockey evenementen bijwonen en jij krijgt een speciale training', aldus Hoogland.

Geïnteresseerden kunnen zich vanaf 17.00 uur inschrijven in de pop-up ambassade of via de website www.ambassadevandenhaag.nl.