Dood Zoetermeerder 'Lou' in Bodegraven groot mysterie

Politielogo
Politielogo
BODEGRAVEN-REEUWIJK - De politie heeft in het onderzoek naar de dood van Zoetermeerder Louis van O. grote borden neergezet op de plek in Bodegraven waar hij ruim een week geleden werd gevonden. De man zat in zijn auto op een vrachtwagenparkeerplaats aan de Kleienhof.
De 53-jarige ‘Lou’ werd woensdag onder grote belangstelling in Delft begraven. Enkele honderden mensen waren bij de plechtigheid aanwezig. ‘Lou’ woonde jarenlang in Delft, maar verhuisde enkele jaren geleden naar Zoetermeer.
Volgens nabestaanden is de 53-jarige Zoetermeerder door een hartaanval gestorven. Hij zou geen mobiele telefoon op zak hebben gehad om tijdig hulpdiensten te waarschuwen. De politie kan dit niet bevestigen.

Doodsoorzaak

Een woordvoerder van de politie laat weten dat er nog altijd onderzoek wordt gedaan naar de doodsoorzaak van de man. Reden is dat de Zoetermeerder onder verdachte omstandigheden werd aangetroffen. De politie hoopt aan de hand van de borden meer informatie te kunnen verzamelen. ‘Er worden verder geen mededelingen gedaan’, aldus de woordvoerder.