Instellingen

ADO-verdediger Aaron Meijers: 'Ik ben niet bang voor Ajax'

NEC-ADO Den Haag, Aaron Meijers (l) en Leroy George (r)

DEN HAAG - ADO-verdediger Aaron Meijers ziet met vertrouwen uit naar de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax. ‘De winst van Ajax op Barcelona was knap, maar zondag is het weer een andere wedstrijd’, zegt Meijers vrijdag na de training.

Voor Meijers wordt het de eerste ADO - Ajax, vorig seizoen toen ADO en Ajax met 1-1 gelijkspeelden, kon hij er niet bij zijn. ‘Ik kijk er wel naar uit’, laat Meijers weten. ‘Eigenlijk is het een wedstrijd als alle anderen, je merkt alleen dat er van buitenaf wel iets meer bij komt kijken. ’

Meijers praat met respect over de manier waarop Ajax dinsdag van Barcelona won. ‘Ze speelden goed, maar ik ben er niet van onder de indruk of bang van geworden. Maar zondag is het weer een andere wedstrijd. Het is vooral belangrijk dat we Ajax niet in het spel laten komen en er een echte wedstrijd van maken, dan zijn er wellicht mogelijkheden’. 

ADO – Ajax uitgebreid op 89.3 Radio West

De wedstrijd ADO Den Haag - Ajax is zondag uitgebreid te volgen op Radio West. Om 11.00 uur start een extra lange uitzending met een ruime voorbeschouwing op het duel, dat om 12.30 uur begint en live te beluisteren is op 89.3 FM.