Noordwijk wijst Katwijk naar laatste plaats in topklasse

NOORDWIJK/KATWIJK - Katwijk staat na veertien wedstrijden in de topklasse op de laatste plaats. Door de nederlaag tegen Noordwijk en de winst van hekkensluiter Ter Leede, is de regerend landskampioen nu rode lantaarndrager.
Binnen drie minuten stond Noordwijk zaterdag al op voorsprong. Mohammed Faouzi verschalkte de verder goed keepende Atam Koroglu. Op slag van rust kwam Katwijk op de gelijke hoogte. De bal rolde met een gelukje in het doel en Donny van Oijen kreeg de treffer op zijn naam. In de tweede helft vond Thom Wijnalda (Noordwijk) de lat. Uiteindelijk was Stefan Mertens de gevierde man. Hij werd in blessuretijd vrijgespeeld en stiftte de bal in het doel.
Scoreverloop Noordwijk-Katwijk 2-1 (1-1): 1-0 Mohammed Faouzi, 1-1 Donny van Oijen, 2-1 Stefan Mertens.