Rijnsburgse Boys klopt GVVV in laatste thuisduel van 2013

RIJNSBURG - Rijnsburgse Boys heeft het gat met de middenmoot zaterdag verkleind. De Uien wonnen met 4-1 van GVVV, dat voor de vierde week op rij tegen een nederlaag aan liep. Rijnsburgse Boys lijkt wel in goede doen. In anderhalve maand tijd werd slechts één keer verloren.
Toch was het GVVV dat brutaal de leiding nam. Koen Oost schoot de bal van 25 meter over doelman Richard van Nieuwkoop heen. De thuisploeg had veel kansen nodig om tot doelpunten te komen. Martin van Eeuwijk trapte tien minuten voor rust de 1-1 op het scorebord.
Na de doelwisseling gooide Raily Ignacio het duel in het slot. De spits van Rijnsburgse Boys was verantwoordelijk voor de 2-1 en 3-1. GVVV besloot de wedstrijd met tien man. Roy Terschegget kreeg rood vanwege inkomen met gestrekt been. Het slotakkoord was in de extra tijd voor Ronald Breinburg.
Scoreverloop Rijnsburgse Boys-GVVV 4-1 (1-1): 0-1 Koen Oost, 1-1 Martin van Eeuwijk, 2-1 Raily Ignacio, 3-1 Raily Ignacio, 4-1 Ronald Breinburg.