Maurice Steijn heel teleurgesteld over ADO Den Haag-Ajax

DEN HAAG - ADO Den Haag-trainer Maurice Steijn is zeer teleurgesteld na de wedstrijd tegen Ajax die zondag kansloos met 0-4 werd gewonnen door ADO.
'Ik had er veel meer van verwacht. Ajax heeft een goede ploeg maar in scherpte en strijdlust hadden we Ajax pijn kunnen doen. Ik had van te voren echt het gevoel dat we kansen hadden om resultaat te boeken. Dat is een misvatting geweest', concludeert Steijn. Volgens Steijn gaf ADO Ajax te veel ruimte. 'Wij speelden niet slim. We hadden moeite met de rol van Lerin Duarte en de tweede bal was steeds voor Ajax. Je moet daar scherp op zijn, dat waren wij niet'
De Haagse oefenmeester vindt dat slechts drie of vier spelers hun niveau haalden tegen Ajax. Daarnaast baalt Steijn ervan dat Tom Beugelsdijk en Michiel Kramer door een gele kaart volgende eek geschorst zijn. 'Het was absoluut rood voor Michiel Kramer dus hij mag nog van geluk spreken', vindt Steijn over Kramers prent. Door de 0-4 nederlaag tegen Ajax staat ADO Den Haag op de gedeelde voorlaatste plaats in de eredivisie met RKC Waalwijk.