Uitgebrand bedrijfspand Tscheu La Ling in Wateringen trekt veel bekijks

WATERINGEN - Het uitgebrande bedrijfspand aan de Klopperman in Wateringen trekt veel bekijks. Afgelopen zaterdagavond brak brand uit in het gebouw waarin onder meer het voedingssupplementenbedrijf Fitshape BV zit. Het pand brandde volledig uit.
‘Het is bizar. Dit is ongelofelijk. Een drama in optima forma’, roept één van de voorbijgangers. Het is een komen en gaan van mensen die een kijkje komen nemen bij de resten van het bedrijfspand. ‘Iedereen heeft ervan gehoord’, zegt een bouwvakker die passeert in zijn busje. ‘Het is hard gegaan’, zegt hij als hij wijst naar het pand. Het dak is ingezakt en van de rest is weinig meer over.
Het voedingssupplementenbedrijf is eigendom van oud-voetballer Tscheu La Ling, zo bevestigt hij tegenover Omroep West. Volgens hem is de oorzaak nog niet duidelijk en wacht ook hij het onderzoek af. 'Ik kwam aan toen het dak van mijn pand al in de brand stond, de politie was er eerder dan ik', laat een aangeslagen Ling weten.
Ondertussen staan mensen voor niks aan de deur. ‘Normaal haal ik hier altijd pakketjes op, maar dat hoeft nu niet meer’, zegt een pakketjesbezorger waarna hij een foto maakt. ‘Kijk, er komt nog steeds rook uit’.
Naar de oorzaak van de brand blijft het gissen. ‘Ik sprak toevallig een jongen die hier werkt en die dacht aan kortsluiting’, zegt de pakketjesbezorger.