Instellingen

Roy Donders stelt Scheveningse vrouwen teleur, stylist van het zuiden komt niet opdagen

DEN HAAG - Of Omroep West misschien weet waar Roy Donders zit? Deze ongebruikelijke vraag komt dinsdagavond binnen op de redactie. Aan de telefoon Sisca Sturner en haar vriendinnen, vanuit Scheveningen.

 'We hadden vanavond met hem afgesproken voor een kledingparty. Maar hij is niet op komen dagen en neemt ook zijn telefoon niet op. Roy Donders uit Tilburg is sinds een tijdje te zien op RTL5. In het programma 'Roy Donders: Stylist van het zuiden' neemt hij vrouwen uit volksbuurten en van woonwagenkampen stevig onderhanden.

Huispakken en andere outfits vol glitters, steentjes en pailleten staan centraal in het vrolijke tv-programma. 'Zo'n huispak wilden wij ook wel', zegt een vriendin van Sisca. Samen met ongeveer 35 andere vrouwen zit ze al de hele dinsdagavond klaar in het huis aan de Jan van Houtstraat op Scheveningen. Maar wie er ook komt, geen Donders.

'We hadden er zin in'

'Hij zou hier om 19.00 uur zijn en we hebben hem al een paar keer geprobeerd te bellen, maar geen reactie, ho maar.' De dames zijn dan ook hevig teleurgesteld: 'We hadden er hartstikke veel zin in. Roy zou al zijn pakken en spullen meenemen en we konden leuk dingen bij hem kopen. Maar hij is er niet en heeft ook niet afgebeld'.

Geen contact

Ook Omroep West probeert meerdere malen contact te zoeken met de populaire stylist, maar ook hier geen resultaat. Opnemen doet hij niet en een voicemail inspreken kan niet, want de voicemailbox is vol. Ook een smsje biedt geen soelaas. Kortom: Roy Donders is niet voor commentaar bereikbaar.