Instellingen

Huispakkenkoning Roy Donders maakt het goed met Scheveningse vrouwen

DEN HAAG - Een foutje. Dat zegt de manager van Roy Donders, de van RTL5 bekende stylist over het feit dat het talent dinsdagavond niet kwam opdagen bij een kledingparty op Scheveningen. 'Het is echt heel vervelend', zegt André van den Bogaert.

Hij is pas sinds maandag de manager van Donders, maar heeft het nu al 'keidruk'.

Nieuwe manager

'Het is een communicatiefoutje, gebeurd bij de overdracht van de vorige manager aan mij'. Volgens van den Bogaert heeft hij alleen al een mailbox met meer dan 500 aanvragen. Die van Sisca Sturner uit Scheveningen zat daar zeker tussen, maar toch was de Tilburgse stylist vanavond niet te vinden op Scheveningen. 'Hij komt ook niet meer', zegt de manager een beetje bedeesd. 'Maar we maken het echt goed hoor, daar gaan we nog deze week over bellen', voegt hij er geruststellend aan toe.

Huispakken

Op de vraag van Omroep West of  er voor de Scheveningse dames die de hele dinsdagavond voor niets hebben zitten te wachten dan wel een extra huispak af kan, is het antwoord duidelijk. 'Dat moet denk ik geen enkel probleem zijn', zegt de manager resoluut.

Schadevergoeding

Sisca ondertussen heeft er weinig vertrouwen in. 'Hij laat me zo zitten, eerst maar eens kijken of die manager echt belt'. Zij en haar vriendinnen zijn erg teleurgesteld. 'Er stonden hier uiteindelijk bijna 55 vrouwen voor niks', zegt Sisca. 'We hadden speciaal een loods gehuurd en allemaal lekkere dingen in huis gehaald'. De manager van Roy Donders zegt mevrouw Sturner voor de huur van de loods een schadevergoeding aan te bieden.