ADO start zonder zieke Zuiverloon tegen Heerenveen

ADO Den Haag-Roda JC - Gianni Zuiverloon
ADO Den Haag-Roda JC - Gianni Zuiverloon
DEN HAAG - ADO Den Haag kan vanavond in het thuisduel met SC Heerenveen niet beschikken over Gianni Zuiverloon, die ziek is en daardoor niet kan spelen tegen zijn oude werkgever. Zijn plaats in de Haagse ploeg wordt overgenomen door Danny Bakker.
Zuiverloon zou ten opzichte van de thuisnederlaag tegen Ajax een linie teruggeschoven worden vanuit het middenveld. Bakker vormt nu het centrum van de verdediging met Vito Wormgoor, die opnieuw aanvoerder is bij afwezigheid van de geblesseerde Danny Holla.
ADO-trainer Maurice Steijn ruimt in zijn elftal verder plek in voor Ricky van Haaren als verdedigende middenvelder en Ninos Gouriye als rechterspits. Verdediger Tom Beugelsdijk en Spits Michiel Kramer zitten een schorsing uit. Tegen de straf voor Kramer gaat ADO in beroep.
Omroep West doet vanaf 18.45 uur live radioverslag van de inhaalwedstrijd ADO Den Haag - SC Heerenveen op 89.3 FM Radio West.
Opstelling ADO Den Haag:
Coutinho, Malone, Wormgoor, Bakker, Meijers; Alberg, Van Haaren, Gehrt; Gouriye, Van Duinen, Cabral.
Opstelling SC Heerenveen: Nordfeldt, Van Anholt, Otigba, Kruiswijk, Dijks; De Roon, Ziyech, De Kamps; Slagveer, Finnbogason, Basacikoglu.