Spakenburg maakt in tweede helft verschil tegen Ter Leede

SASSENHEIM - Ter Leede bleek zaterdag niet opgewassen tegen Spakenburg. In de zaterdagtopklasse verloren de Sassenheimers met 4-1. Spakenburg maakte het verschil in de tweede helft.
De wedstrijd begon eigenlijk pas in de tweede helft, want voor rust gebeurde er niets. Maurice van der Wilt opende in de 61e minuut de score, waarna Kees Tol vijf minuten later de 2-0 aantekende. Yordi Teijsse leek een kwartier voor tijd de spanning terug te brengen, maar niets bleek minder waar. Een paar minuten later stond het alweer 3-1 (Salim Amerzgiou) en 4-1 (Roy de Ruiter).
Scoreverloop Spakenburg-Ter Leede 4-1 (0-0): 1-0 Maurice van der Wilt, 2-0 Kees Tol, 2-1 Yordi Teijsse, 3-1 Salim Amerzgiou, 4-1 Roy de Ruiter.