Instellingen

Ondernemende gasten in voorlaatste WestBusiness presenteert: FRITS!

Frits Hufnagel
Frits Hufnagel

DEN HAAG - Aanstaande zondag ontvangt Frits Huffnagel drie ondernemende gasten in het programma WestBusiness presenteert FRITS. Te gast zijn Dennis Beekhuizen, directeur van het Westlandse bedrijf DB Telecom en Marten Jan Kuipers, directeur van het jubilerende LOI. De derde tafelgast deze uitzending is de Haagse wethouder Marjolein de Jong.

Dennis Beekhuizen begon zijn onderneming ooit in Naaldwijk met een paar duizend gulden op zak. Nu, 18 jaar later is hij met zijn bedrijf DB Telecom een grote speler op de telecom markt. Vorig jaar werd het succes bezegeld met het winnen van de Ondernemersprijs Haaglanden.

LOI bestaat 90 jaar

Marten Jan Kuipers is directeur van de Leidse Onderwijsinstellingen. De LOI bestaat inmiddels 90 jaar. Frits blikt samen met directeur Kuipers terug op een aantal bijzondere gebeurtenissen die de afgelopen decennia plaatsvonden bij de onderwijsinstelling. Marjolein de Jong is wethouder van Cultuur, Binnenstad en Internationaal en zit al sinds 2002 in de Haagse politiek. In FRITS! komt ze vertellen over hoe Den Haag de komende jaren dé toeristische stad van Nederland gaat worden.

Feestelijke laatste uitzending

De laatste uitzending van dit seizoen van WestBusiness presenteert: FRITS!, op zondag 22 december, komt vanaf een feestelijke locatie. De studio wordt ingeruild voor het The Penthouse in de Haagse Toren. Frits Huffnagel ontvangt dan onder meer  Jozias van Aartsen, Hans Klok, Bastiaan Ragas en Karin Bloemen. Publiek is welkom tijdens de uitzending in de Haagse Toren. De opnames zijn op woensdag 18 december. U kunt zich aanmelden via de website westbusiness.nl/tvspecial2013 of tvspecial@haagsetoren.nl en aansluitend is er ook nog een diner en netwerkevent.

Uitzendtijd

WestBusiness presenteert FRITS! is elke zondag vanaf 10.00 uur te zien op TV West. Het programma wordt elk uur herhaald tot 16.00 uur. Maandagavond om 22.30 uur zal de uitzending nog een keer te zien zijn.